(06) 48 81 42 72 info@ricosreiniging.nl
Over Rico’s

Wie zit er achter Rico’s Glas en Gevelreiniging?

Ik ben Rico van Nielen. Ik ben Rico’s Glas en Gevelreiniging gestart in 2020 toen ik 19 was. Ik ben een gedreven ondernemer en ik stop al mijn passie in dit bedrijf. Ik houd van aanpakken en ik ben pas tevreden als mijn klanten dit ook zijn.

Welke diensten bieden wij aan?

Wij bieden allerlei services aan om onze klanten te helpen. Zo houden wij ons bezig met: Glasbewassing, gevelreiniging, dakkapelreiniging, dakgootreiniging, dakreiniging, zonnepaneel reiniging en terrasreiniging.  Klik hier om meer te lezen over onze diensten!

Hoe onderscheiden wij ons van andere reinigingsbedrijven?

Bij Rico’s Glas en Gevelreiniging staat service hoog in het vaandel. Daarnaast werken wij met de beste materialen, dit levert natuurlijk ook het beste resultaat op.

Een stukje geschiedenis

Rico’s Glas en Gevelreiniging is ontstaan in 2020. In deze korte periode is er veel gebeurd. Wij zijn uitgebreid naar meerdere bussen, klanten én teamleden. Daarnaast zijn we maandelijks op verschillende grote vakantieparken actief.

Ons doel is om uit te groeien tot het grootste reinigingsbedrijf in Zeeland. Ook streven wij ernaar te blijven ontwikkelen op het gebied van reinigen.

Blij met de serive van Rico’s, altijd optijd en leveren prima werk af, personeel is ook atlijd vriendelijk. Zeker een aanrader wanneer je een reinigingsbedrijf zoekt.

Sophie Verbeek

Marketeer

Sinds onze verhuizing laten wij nu al een paar jaar onze dakkapel en gevel reinigen door Rico’s Glas en gevelreiniging. Fijn om van a tot z ontzorgd te worden. Aangezien wij dit zelf niet kunnen, is dit een uitstekende oplossing.

Peter Verstraten

Jurist

Ik en mijn vrouw zijn te oud geworden om zelf alle onderdelen van ons huis te reinigen. Handig dat je dan Rico’s Glas en Gevelreiniging kan inschakelen. Zo houden wij ons huis toch netjes.

Bert van Dam

Gepensioneerd

Wilt u meer informatie?

Twijfel dan niet en bel (06) 48 81 42 72 of mail ons voor een gesprekje of voor een vrijblijvende offerte.